Er du på udkig efter læderjakker til kvinder?

Er du på udkig efter læderjakker til kvinder?
17 Sep
6:40

Læderjakker er og bliver en evig klassiker til kvinder. En læderjakke kan gøre et outfit mere råt sammensat med en fin kjole eksempelvis. Det er også den perfekte overgangsjakke til efteråret. Læderjakker laves typisk i glat skind eller ruskind fra enten lam, ko eller gris. En klar fordel ved en sådan jakke er, at den lader dig ånde når det er varmt og holder på varmen når det er koldt udenfor. Gennem årene har moden ændret sig meget, det samme gælder for læderjakke. Hvilke slags der er moderne til kvinder denne sæson, gennemgår vi i nedenstående afsnit.

Sådan skal din næste læderjakke se ud

Sæson efter sæson ændre moden sig, det gælder naturligvis også for læderjakker til kvinder. Denne sæson skal de gerne være taljekorte og være i enten glat skind eller ruskind, ja eller  en cool blanding af begge. Farven sort er som altid populær, da den kan bruges til alt og matches med alt. Men igen i år ser vi også læderjakker i rød, burgundy, grå, army og faktisk også rosa. Det biker-inspirerede look er atter et hit med bæltebånd nederst og skrå lynlåse. Men også jakker med frynser bagpå eller under ærmerne er moderne, det skaber en afslappet boheme eller nærmest hippie-lignende stil. Mens det for sæsoner tilbage også var moderne med nitter på læderjakker, er det i år skiftet ud med broderede blomsterprint bag på ryggen. Igen en stille hyldest til de mere flippede tider i 60’erne og 70’erne.  Om du er til det mere sikre eller til det anderledes er en personlig smag, vigtigst af alt er at vælge en læderjakke du føler dig godt tilpas i.

Gode råd når du skal købe en ny læderjakker

Læder i sig selv er et relativt dyrt materiale, derfor er læderjakke til kvinder ofte lidt i den høje ende rent prismæssigt. Sørg derfor for at vælge din næste læderjakke med omhu. Hvis du ved med dig selv, at du 9 ud af 10 gange vil føle dig bedst tilpas i sort, så vælg den farve selvom du måske synes den rosa er flot. Husk også at læder giver sig, faktisk helt op til en størrelse større. Når du prøver læderjakker må den derfor godt sidde lidt til, dog ikke så meget at du slet ikke kan bevæge dig eller lyne jakken. Det afhænger naturligvis også af  hvor meget du ønsker at kunne have på indenunder selve jakken. Læderjakker til kvinder kan købes både online og i fysiske butikker. Den store fordel ved online shopping er, at du kan købe på alle tider af døgnet alle ugens dage. Mange yngre mennesker har en meget travl hverdag og online shopping kan derfor være en kærkommen tidsbesparelse. Desuden er prisen ofte lidt skarpere på nettet, da konkurrencen her simpelthen er større og mere til at få øje på. De fleste webshops tilbyder tilmed fri fragt og lynhurtig levering lige til din hoveddør.

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *