Få lamelgardiner der passer til netop dine vinduers mål

Få lamelgardiner der passer til netop dine vinduers mål
02 Oct
9:46

Når man skal vælge nye gardiner til sin bolig, er det et spørgsmål om at finde en både funktionel og æstetisk løsning, som fungerer i netop det rum, hvor gardinerne skal hænge. Der findes rigtig mange forskellige typer af gardiner, men når det kommer til funktionalitet og helhed, er der rigtig mange danskere, der vælger at købe lamelgardiner. Lamelgardiner er nemlig yderst funktionelle, fordi de både kan mørklægge, tillade delvis belysning og trækkes helt til side med et enkelt snoretræk. Dertil kan man få dem i forskellige nuancer, hvoraf de hvide lamelgardiner naturligvis er de mest diskrete, hvis man ønsker et let og luftigt gardin i sit hjem. Målene på gardiner i forhold til ens vindue kan også tit være den store hovedpine, når man skal købe nye gardiner, men med lamelgardiner kan man nemt og enkelt tilskære, så de passer til netop det vindue og rum, som man vil sætte dem op i. På denne måde er lamelgardiner altså et sikkert, fornuftigt og ikke mindst designmæssigt godt valg.

TIP: Du kan enten selv købe dine gardiner på Gardinshoppen eller få hjælp af Gardinbussen der kører på hele Sjælland.

Lamelgardiner har mange forskellige funktioner

Som nævnt i det ovenstående er lamelgardiner et yderst populært valg, når man skal købe nye gardiner til sin bolig, og det kommer sig af de mange forskellige funktioner og muligheder, som de rummer. Når lamelgardiner er trukket fra, vil de nemlig være ganske enkle at se på, og det kan være en fordel, så der ikke tages for meget udsigt eller fokus fra selve vinduet. Her er lysindfaldet også vigtigt, og det er netop essentielt, at gardinerne ikke blokerer for lysindfaldet i rummet, og særligt ikke hvis det er sparsomt i forvejen. Dernæst kan lamelgardinerne nemt og enkelt trækkes for med et snoretræk, der hurtigt lader lamellerne glide på plads og holde lyset ude fra rummet. Lamelgardiner kan være af typen mørklægning, og på denne måde kan man også mørklægge hele rummet efter behov. Det vil være særlig funktionelt i et soveværelse, hvor man ikke ønsker at blive vækket af det tidlige dagslys.

Man kan også overveje lamelgardiner til arbejdspladsen

Hvis man ikke er på jagt efter gardiner til sin egen bolig men tværtimod til sin arbejdsplads, er lamelgardiner også et både populært og fornuftigt bud. Her spiller funktionaliteten nemlig endnu mere ind, og det skal være nemt og hurtigt at trække gardinerne for. Enten ved vinduer eller hvis kontorpladserne for eksempel er inddelt med glasvægge eller lignende. Lamelgardiner vil her være en diskret men praktisk løsning, der ikke vil kontrastere med kontorernes eller arbejdspladsens øvrige indretning, men derimod blot give en praktisk og enkel mulighed for at skærme vinduer og glasvægge for sollys eller blot private samtaler og møder. Det er altså en rigtig god idé at tjekke de mange forskellige muligheder for at finde de helt rigtige lamelgardiner, og ikke mindst fordi de er nemme at tilpasse til enhver størrelse og form af vinduer. Derfor er lamelgardiner også et populært og fornuftigt valg, som man finder i rigtig mange danske hjem og på arbejdspladser.

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *