Forlæng en projektor lampes levetid

Forlæng en projektor lampes levetid
20 Mar
11:30

Hvis man holder bare en anelse af sin projektor, så er man selvfølgelig også klar over, at det simpelthen er så svært at holde projektor lamper i live i længere tid. Når den kommer til vejs ende, så er der bare ikke særlig meget at gøre. Derfor skal man selvfølgelig også tænke på, at der kun er så og så meget kraft i sådan en pære. Når det så er sagt, så skal man også tænke på, at man stadig kan forlænge levetiden med nogle timer, hvis man selvfølgelig behandler den ordentligt. Læs mere her.

Første skridt handler bare om, at man skal lade være med at slukke på projektoren pludseligt ved at hive stikket ud. Det kan nemlig være meget dårligt for pæren og kan endda være skyld i, at den en dag bare springer. Derudover er der også flere ting på de nyere projektorer, der også hjælper til at forlænge levetiden på en simpel lampe. Man kan nemlig benytte sig af eco mode, der er med til at nedsætte lysttyrken, så det ikke kræver helt utroligt meget. På den måde kan lampen lige holde i et ekstra stykke tid.

Vælg en ordentlig lampe

Når man helt generelt skal vælge en lampe, så er det selvfølgelig også vigtigt, at man rent faktisk gør noget ud af det. Det nytter ikke så meget, hvis man bare går ud og køber en lampe, der ikke har kostet særlig meget. Så kan man stort set være sikker på, at det er en rigtig dårlig lampe, som man har fået fat i. Hvis man får fat i sådan en irriterende billig lampe til sin projektor, så kan man nemlig lige så godt lade være med at bruge den, hvis man selvfølgelig gerne vil sikre sig selv. Der er nemlig en meget stor chance for, at den slet ikke holder i særlig lang tid og derfor ender med at brænde urimeligt tidligt.

Når man skal købe lamper til sin projektor, så skal man derfor se det som en investering. Der er ingen tvivl om, at projektor lamper bare ikke er en af de ting, der er helt vildt billige. De koster kassen og til gengæld så virker de selvfølgelig. Så når man skal ud og finde en ekstra pære, så kan man selvfølgelig prøve på at gå efter præcis den samme, som man har haft før. Hvis man ikke kan finde den, så kan det være en god idé, hvis man spørger om hjælp. Så er man nemlig helt sikker på, at man får det, der er bedst for en.

Udnyttelse af nye metoder

Når man har valgt at bruge en nyere projektor, så følger der selvfølgelig også nogle forskellige metoder med i selveste maskinen, der kan være med til at forlænge levetiden af lampen. Det kan man gøre på mange forskellige måder, men når det kun skal handle om maskinen, så er det nemlig bare vigtigt, at man benytter sig af de metoder, som man har muligheden for at bruge. Man skal selvfølgelig også være sød ved selveste lampen, men hvis man lærer at bruge sin projektor til fulde, så kan man spare sig selv for en helt masse problemer senere hen.

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *