Ny, brugt eller lejet campingvogn

Ny, brugt eller lejet campingvogn
13 Oct
6:45

Har du endelig besluttet dig for at udleve din drøm om at rulle afsted med din egen campingvogn? Campere i Danmark og udlandet. Måske har du allerede en campingvogn og vil udskifte den til en anden. Der er flere muligheder for at nyde livet som campist hvad end du er nybegynder eller gammel i gårde.

Leje en campingvogn

Hvis du ikke tidligere har prøvet at holde ferie i en campingvogn, så kan det anbefales at starte med at leje en campingvogn for en kortere eller længere periode. På den måde har du mulighed for at afprøve, om du elsker denne type ferie og kan se dig selv eventuel med familien eller venner på campingture i fremtiden. Eller om din drøm om campingferie med afslapning, hyggestunder, brætspil og total samvær med andre, overhovedet stemmer overens med virkeligheden og det måske bare slet ikke er dig.

Hvis du kommer til at holde af at campere, men ikke vil stå for vedligeholdelse med videre eller mangler plads til at have den, så er det dejlig ubesværet blot at leje i de perioder du ønsker.

Du kan nemt leje en campingvogn. Der er stort udvalg både hos udlejningsfirmaer, men også via privat udlejning, da mange ejere af campingvogne lejer deres vogne ud, når de ikke selv bruger dem. Udlejningsfirmaer tilbyder vogne med personlig hygge i flere størrelser, med køjer, enkeltsenge, cykler, ekstra udstyr og mange andre valgmuligheder.

Ny eller brugt campingvogn

Er det din første campingvogn eller er du habil campist, vil udskifte og er på udkig efter andre vogne? Ofte tilbydes både brugte og nye campingvogne samme sted.

Du kan vælge at købe en helt ny vogn, hvor du er den første til at tage den i brug. Det hele er nyt og kommer lige fra fabrikken. Udstyret er i orden. Markise og fortelt er på plads. De fleste ting følger med og ellers kan de tilkøbes. Blandt andet er et lækkert gulvtæppe til fortelt uundværligt. Udbuddet af campingvogne til salg er stort, så der behøver ikke gå lang tid fra køb til at hægte den bagpå bilen.

Vælger du at købe en brugt campingvogn, så er markedet også stort. Mange udlejningsfirmaer sælger løbende deres udlejningscampingvogne, for hele tiden at kunne tilbyde nye eller nyere vogne til deres kunder. Her kan du ofte forhandle nogle gode priser. Der er også mange muligheder via privatsalg.

Du kan vælge at købe campingvognen i mere eller mindre god stand, alt efter hvor meget snilde du har, hvis du selv kaster dig ud i at optimere eller renovere den. Du kan selvfølgelig også gå til fagfolk og indhente tilbud på hvad det vil stå dig i, før du beslutter dig for at købe.

Undersøg markedet hjemmefra. Søg råd, tips og tricks fra familie og venner. Tag ud til forhandlere og få en fornemmelse af hvad du ønsker, samtidig med at dine behov bliver dækket. Er det luksusudgaven, som du går efter eller kan mindre gøre det? Skal campingvognen lejes, være brugt eller spritny.

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *