Prøv lykken med Spilnu`s konkurrencer

Prøv lykken med Spilnu`s konkurrencer
12 Sep
3:18

Spilnu.dk er en meget populær spilleside, som benyttes af mange danskere. Hjemmesiden er med dansk licens, og kan dermed nemt findes på det danske marked. Spilnu er en sikker hjemmeside at benytte, da alle spillene er styret af den danske spillemyndighed. Den danske spillemyndighed tilhører skatteministeriet, som sørger for, at der er hundred procent sikkerhed ved, at bruge spillene på spilnu.dk. Spilnu går meget op i, at brugerne er vilde med at spille, uden at det hele tiden skal koste dem en formue. Det hele handler om, at have det sjovt.

Værd at vide om Spilnu

På spilnu.dk sker der hele tiden nye ting, hvilket gør, at brugere hele tiden kan prøve nye sjove og spændende spil. Der findes mange forskellige spil på hjemmesiden, hvilket gør, at målgruppen er utrolig bred. Spilnu har en facebookprofil, hvor de udlodder diverse konkurrencer. Dette er med til, at flere mennesker får kendskab til spilnu således, at endnu flere benytter sig af hjemmesiden. På spilnu`s facebookside er der løbende en masse små konkurrencer, hvor brugere kan vinde forskellige pengebeløb til deres spillekontoer på spilnu`s hjemmeside. Konkurrencerne på facebook er meget forskellige. I nogle konkurrencer skal man like og kommentere et opslag og dermed være deltagende, imens man i andre konkurrencer skal spotte noget i små videoer.

Antallet af vindere i de forskellige konkurrencer varierer også alt efter, hvad det er, som man skal. I de fleste like-opslag trækkes der flere vindere i forhold til de konkurrencer, hvor der skal gættes forskellige ting i små videoer. Der er mange følgere på spilnu`s facebookside og utrolig mange, som deltager i konkurrencerne. Spilnu er den første danske spillevirksomhed, som fik dansk licens. I takt med at de hele tiden udvikler sig, så vil spilnu hele tiden være en af de mest populære spillehjemmesider på det danske marked. Spilnu følger med tiden og arrangerer julespil i forbindelse med december måned, samt sommerferiespil, når sommertiden står for døren. Ved hele tiden at holde liv i konkurrencerne sikrer spilnu sig, at brugerne forbliver som følgere.

Mange fordele ved at spille på Spilnu

Der er mange fordele ved at benytte sig af spilnu. For det første sikrer man sig, at spille på en sikker spillehjemmeside samtidig med, at man nemt kan tjene point til sin spillekonto ved, at benytte sig af deres facebookside. En anden fordel er, at man ikke behøves at bruge en masse penge på sin spillekonto. Ved at deltage i de forskellige konkurrencer på facebook, kan man få tildelt point således, at man ikke selv skal overføre penge hele tiden. Der er ofte stor chance for at vinde konkurrencerne, da der tit er mange vindere pr. konkurrence.

Spilnu har rigtig mange gode anmeldelser, hvilket øger chancen for, at nye brugere vil komme til. Jo flere gode anmeldelser en spillehjemmeside har, desto flere vil vælge denne hjemmeside, når de skal finde et sted at spille online. Spilnu`s facebookside bliver fulgt af mange brugere, hvilket gør, at de er nødt til at lave et bestemt antal konkurrencer, for ikke at miste deres følgere.

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *