Sådan styler du leggings

Sådan styler du leggings
08 Nov
4:38

Det er svært at komme uden om leggins i det danske modebillede og det er faktisk med ganske god grund. Det simple stykke tøj passer til mange lejligheder, går til mange forskellige former for outfits og stilarter og så er det samtidigt relativt billigt at investere i. Leggings kommer i dag som strømpebukser, hvor der skelnes i tykkelsen samt gennemsigtigheden heraf. Dette gøres med betegnelsen ”DEN”, så jo højere et tal der står foran ”DEN” på pakken af leggings, desto mindre gennemsigtige er de. Der findes også leggings uden fødder, som er mere som et par bløde joggingbukser i tyndere materiale og uden lommer. Disse er gode til hyggelig hverdagsbrug, men du kan også få leggins til at dyrke sport. Disse er typisk fremstillet af polyester og er mere tætsiddende, mindre gennemsigtige og stærkt fleksible. Med andre ord er leggings blevet så populær en beklædningsgenstand, da de mere eller mindre kan anvendes til alt.

Leggings til hverdagsbrug

Er du også typen, der elsker at være komfortabel? Leggings lader dig være lige præcis dette. Med sit bløde bomuldsmateriale og rare, tætsiddende fit, er du sikker på altid at være i dit es. De fleste leggings til hverdag er fremstillet af blødt bomuld, men flere og flere modehuse er begyndt at fremstille lidt finere leggings af materiale, der forestiller denim. Denne form for leggings kaldes jeggings, en sammensætning af ordene jeans og leggings, og er mere egnede til lidt finere brug men uden at gå på kompromis med den bløde komfort. Samtidigt har langt de fleste jeggings også en lukning med knapper eller lynlås øverst, hvor de bløde bomuldsleggings blot har en elastik om livet, ligesom jeggings også ofte har lommer til opbevaring. Med andre ord kan du til hverdag sagtens både bære leggings fremstillet af bomuld eller de lidt finere jeggings, der simulerer oplevelsen af at have et par lækre, velsiddende jeans på, men uden den til tider stramme komfort, der gør det umuligt at være komfortabel.

Leggings til fest

Leggings er selvfølgelig også den helt store vinder, når det kommer til at style et festligt outfit. Faktisk kan leggings gøre en kæmpe forskel og dress et outfit op eller ned, alt efter hvor festlig du ønsker at være. Leggings til fest er ofte mere detaljerede end leggings til hverdag og har flere detaljer. Det kan være en lækker blonde-dekoration, leopardmønster eller en anderledes farve, der får dit outfit til at skille sig ud. Denne form for leggings er ofte tyndere i materialet og minder meget mere om nylonstrømper end de former for leggings, vi kender fra hverdagen. Du vil typisk bruge denne form for leggings under en kjole eller en nederdel og en pæn top, men hvis du føler, dit outfit mangler lidt ekstra krudt, kan du med fordel tilsætte et par mere ekstravagante leggings og dermed være helt klar til festlighederne.

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *