Sæsonleasing er god til de hurtige og smarte

Sæsonleasing er god til de hurtige og smarte
20 Mar
9:58

En helt særlig form for leasing som bliver mere og mere populær er den udbredte sæsonleasing, som man sikkert kender flere, der benytter sig af. Det som er særligt ved sæsonleasing er, at du ikke leaser din bil hele året. Derimod er det kun et par måneder eller flere måneder om året, du leaser din bil. Især er denne form for leasing god for dig, som kan lide vind i håret. Kan du lide at sidde i en åben sportsvogn vil du nemlig elske at gøre brug af sæsonleasing. Der er ingen som er interesseret i at have en sportsbil om vinteren da den blot bliver i garagen. Man har nemlig ikke lyst til at køre rundt med en åben cabriolet når sneen falder eller regnen siler ned. Faktisk er det kun et par måneder det er muligt at køre i åben sportsvogn her i landet. Netop derfor er sæsonleasing en god mulighed for dig, som ønsker at bruge sportsvogn i de varme måneder.

En firhjulstrækker med sæsonleasing er god til vinter

Det er ikke kun om sommeren i de varme måneder, at sæsonleasing er en smart og praktisk ting. Der er også mange, som helt specifikt gør brug af denne type af leasing om vinteren. Det er nemlig i de kolde måneder, at man kan have brug for en firhjulstrækker. En sådan bil har man ikke brug for om sommeren. Det er især hvis man bor på landet, at det kan være en god ide med en firhjulstrækker. For når først det begynder at sne er det ikke sikkert, at denne sne bliver ryddet. Derfor har man brug for en bil, som kan sørge for, at man altid kan komme frem. Det kan man gøre med en firhjulstrækker, som får dig gennem vand, sne og slud. Der er mange fordele ved sæsonleasing og en af dem er uden tvivl, at du på en billigere og smartere måde kan gøre brug af sæsonrelaterede biler.

En stor del af det man betaler når man har bil er afgifter. Det gælder både hvis man leaser og hvis man ejer. Her er der en stor fordel ved sæsonleasing. For med denne type af leasing behøver du nemlig ikke betale afgifter for de måneder, hvor du ikke bruger bilen. Ejer du din bil selv skal du betale afgifter for samtlige måneder og det er da netop en af grundene til at folk vælger at overveje sæsonleasing i stedet. Når du skal betale dine afgifter for sæsonleasing gør du det pr. Måned. Normalt skal man betale én gang, men det er altså anderledes når du vælger den leasingmodel, som bruges til sæsoner.

Med sæsonleasing betaler du fair afgifter

Selvom det juridisk ikke er det, så kan det føles lidt unfair, at man skal betale afgifter for sin bil når den bare står derhjemme i garagen. Det er noget man slipper for når man vælger at have en bil som sæsonleasing. Så kan man vælge at gå ud og finde en bil, som man ellers ikke ville have råd til. Måske har man altid ønsket at køre ned ad Strandvejen i en åben Porsche eller Ferrari. Selvfølgelig bruger man ikke sådanne biler alle måneder på hele året. Derfor er det ikke en god ide at købe disse biler da de blot vil stå og trække støv. Hvis man derimod bruger dem som en del af sæsonleasing vil man ikke betale mere end man har brug for.

For at læse mere kan du klikke her  https://nellemannleasing.dk/saesonleasing/

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *