Spar penge ved at outsource din ejendomsservice

Spar penge ved at outsource din ejendomsservice
31 Oct
11:10

Hvis du repræsenterer en boligforening, i området omkring Sorø og Slagelse, så kan du nemt spare en masse tid og penge ved at lade Vækst og Miljø A/S tage sig af de mindre opgaver, så som rengøring, beskæring af hække, rensning af tagrender, malerarbejde og meget mere. Dermed har din boligforening meget mere tid til at tage sig af vigtigere opgaver, og sørge for at din forening kan opretholde en standard der gør alle beboere glade. Hvis man skal uddelegere alle de mindre opgaver til folk i din forening, så kan man nemt miste det større overblik, og ende med kun at få ordnet alle de mindre opgaver. Man holder sig altså kan lige over vande, mens forbedringer kommer til at tage meget længere tid, end det egentligt burde. Og hvis beboerne ikke er glade for at bo under din forening, så risikerer man at miste dem, og dermed en vigtig indtægtskilde.

Ejendomsservice uden kompromis

Ved at hyre Vækst og Miljø A/S sikrer du din boligforening et professionelt stykke arbejde, som altid sørger for at tingene bliver udført til punkt og prikke, helt uden at der bliver gået på kompromis. Trapperne bliver skinnende rene, hækkene bliver klippet lige og præcist, skraldet bliver taget ud, og i sidste ende vil I stå tilbage med et boligområde der både er vedligeholdt og indbydende. Jo mere orden der er i tingene, desto flere mennesker vil der flytte til jeres område. Og ikke nok med at det kun gælder boligforeninger, Vækst og Miljø A/S tager også hellere end gerne hånd om diverse vedligeholdelse der måtte være ved større virksomheder.

Ved at outsource arbejdet til en enkelt person fra Vækst og Miljø A/S kan du spare mange penge, som ellers ville være gået til flere mennesker, der alle skulle gøre det samme. I sidste ende står du tilbage med flere penge på hænderne, og en virksomhed som både kunder og kollegaer kan få glæde af.

Jo før, jo bedre

Al den arbejde som Vækst og Miljø A/S udfører, er alt sammen arbejde som skal gøres igen og igen. Trapperne skal vaskes igen, skraldespandene skal tømmes igen og lyspærerne skal skiftes igen. Der er altid et eller andet der kan gøres, og derfor er det også vigtigt at komme i gang så hurtigt som muligt, så man kan få taget hånd om tingene, inden at de tager overhånd. Det gælder selvfølgelig også om at spare penge, og her er der virkelig penge at spare. Venter I lidt længere med at bestille professionelt og kompetent servicearbejde, så ender I også med at skulle betale udgifter som kunne være undgået.

Hvad enten det er boligforening eller virksomhed, så er det altid vigtigt at have orden i tingene, og med Vækst og Miljø A/S kan I nemt få taget hånd om alle de mindre projekter, som ellers ofte bliver nedprioriteret eller helt forbigået, og i sidste ende kommer det kun til at gøre ondt på pengepungen.

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *