Vestfrost vinkøleskab er til den flittige vinsamler

Vestfrost vinkøleskab er til den flittige vinsamler
20 Mar
12:44

Er man en flittig vinsamler vil man uden tvivl have mange flasker vin. Mange vælger at have dem i kælderen mens andre har et bryggers, hvor de har deres vin stående. Uanset hvad man er til så vil man lige så stille få flere og flere, hvis man altså går op i vin. Det kan på et tidspunkt gøre, at man får svært ved at opbevare dem det samme sted. Det kan være, at man pludseligt en dag finder ud af, at man rent faktisk har vinflasker stående i køkkenet, i ens bryggers, i ens kælder og måske andre steder. Det er aldrig en god situation for nogen. Så inden man når til denne situation bør man anskaffe sig et Vestfrost vinkøleskab da det vil gøre, at man har alle sine vinflasker et samlet sted.

Med et Vestfrost vinkøleskab har du flere kølezoner

I mange af de vinkøleskabe der findes derude har du en enkel kølezone. Det gør, at alle de vinflasker du opbevarer i vinkøleskabet skal have den samme temperatur. Det er naturligvis ikke altid tilfældet, at man ønsker, at det skal være sådan. Derfor kan det være en god ide at finde et køleskab, som har flere kølezoner. Med et Vestfrost vinkøleskab vil du meget ofte opleve, at du har flere kølezoner. Det er sjældent, at du har mere end to kølezoner, men samtidig er det også meget sjældent, at du har brug for flere. For det vil stort set altid være sådan, at du med en enkelt kølezone ikke har nok, men at du med to har tilstrækkeligt.

I hver af de to kølezoner kan du helt selv vælge hvilken temperatur du ønsker. Du kan have en temperatur i de to zoner, som strækker sig fra 5 til 22 grader. Det er klart, at det varierer meget fra vin til vin hvilken temperatur der er den ideelle. Det vil stort set altid stå på vinflasken, hvilken temperatur den pågældende vin har bedst af. Når du finder ud af dette kan du nemt indstille dit Vestfrost vinkøleskab. Det kan du gøre uden at skulle bruge kræfter og energi på at sætte dig ind i hvordan du regulerer temperaturen. Det er nemlig nemt og er noget, som du kan gøre uden videre da det siger sig selv.

Ingen solstråler med Vestfrost vinkøleskab

Hvis der er én ting, som kan være meget skadeligt for din vin så er det solens stråler. Ligesom solens stråler også kan skade huden, så kan den også skade vin, og her gælder det alle typer af vin. Smagen ændres drastisk, hvis solens stråler går ind og rammer en vinflaske. Med et Vestfrost vinkøleskab kan du være sikker på, at ikke så meget som en enkelt solstråle går ind og ødelægger dine vinflasker. Grunden til, at du med et Vestfrost vinkøleskab kan passe godt på dine vinflasker er, at glasset i døren er lavet på en særlig måde. Det er nemlig tonet. Denne toning på dit Vestfrost vinkøleskab gør, at solstrålerne bliver væk.

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *