Log ind Registrer

Vare Detaljer

10Meters HTD3M timing bælte 3M-15 Bredde 15 mm Pitch 3mm 3M Polyuretan med en kerne af stål 3M remskive for C02-Laser Cutter Engraver 0

10Meters HTD3M timing bælte 3M-15 Bredde 15 mm Pitch 3mm 3M Polyuretan med en kerne af stål 3M remskive for C02-Laser Cutter Engraver

kr220.66 kr200.80

Tags: alvorligere laser, laser engraving c02, c02-laser, støtte stål-skive, 3m skive, acctek cnc-maskine 6090, mountain bag, engrav laser, k40 c02-laser, side stål skive.

Antal

SKU: w11816

10Meters/Masse HTD Timing Bælte 3M 3 mm Pitch 15mm Bred DIY CNC Laser Robotteknologi Gravering skæremaskine

Tekniske Parametre: Type: HTD-3M-15 Længde: 10Meters Pitch: 3 mm Bredde: 15mm-Pakken indeholder:

10 Meter Open Ended Timing Bælte HTD 3M-15

Betalingsbetingelser:

Vi har intet ansvar for shipping adresse, der er oplyst.På grund af den sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt, at adressen ændres via e-mail.

Betaling skal være modtaget senest 3 hverdage efter tilbuddet er afsluttet.Vi forbeholder os ret til at sælge artiklen til andre, hvis ingen betaling sker 3 arbejdsdage senere.

Forsendelse Beskrivelse:

Når betalingen er bekræftet, at levering vil ske inden for 1-2 hverdage.Der er ingen overførsler i weekenden og på helligdage.

Levering: USA, Rusland via E-pakke, andre lande med anbefalet post.Det tager cirka 7-15 arbejdsdage til USA og Rusland.Hvis til andre lande, skal Du kontrollere følgende referencer:

Land

Ca.Shipping Time

UK / Australien

20-30 arbejdsdage

Canada / Spanien / Frankrig / Western Euro

25-40 arbejdsdage

Italien / Tyskland / Andre

25-45 arbejdsdage

Venligst køb fra lokale, hvis du ikke kan vente til ovenstående shipping periode.hvis du har brug for varen hurtigst muligt, bedes du kontakte os for at tjekke, shipping cost er med kurer (som DHL, TNT)

Kunder købe hos os betyder, at de har læst og kender forsendelse gange, og den vedrører politik.

Og du kontakte os først, før de forlod negativ feedback.

Afkast og kompensation:

check venligst dem omhyggeligt, hvis der er nogen skader, før du logger på fragtbrevet.

Hvis Varen er defekt og virker ikke ved ankomsten, bedes du rapportere varen til os inden for 7 dage efter modtagelsen af den defekte vare, så vi kan udstede et RMA-nummer(Return Merchandise Authorization-nummer).Kontakt os for at få et afkast.Du bedes anføre dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen på e-mail.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

Køber er ansvarlig for forsendelsesomkostninger.

Vi tager alle ansvar i forbindelse med levering.Hvis du ikke modtager din vare, vil vi refundere det FULDE penge eller sende dig et nyt element, i henhold til din anmodning.

Vi har en professionel teknisk support-gruppe for alle de vare at sælge, er vores tekniske support vil være der til at hjælpe dig.  • Type: 3M-15
  • Længde: 10Meters
  • Model-Nummer: 15mm bælte
  • tilstand: brand nye
  • Mærke: STCUT
  • uesage: for DIY-laser instrument
  • Oprindelse: Fremstillet i Kina
  • Bredde: 15mm
  • Pitch: 3mm