Log ind Registrer

Vare Detaljer

Nyeste 700C 50mm Fast Gear/Track/Vej cykel twill 3K carbon fiber cykel clincher hjul fælg med legering bremse overflade, der er Fri skib 0

Nyeste 700C 50mm Fast Gear/Track/Vej cykel twill 3K carbon fiber cykel clincher hjul fælg med legering bremse overflade, der er Fri skib

kr873.64 kr698.90

Tags: aero bremse overflade, lave gear hjul, de carbon hjul, grus hjul, 50 mm, Clincher 50mm, rørformede carbon fælg 700c, lert 700c hjul, cykel hjul på vejen, legering bremse overflade.

Antal

SKU: w12153

BESKRIVELSE & MATERIALER

Størrelse: 700C

Model: clincher 50mm rim-twill-3K+legering bremse overflade

Rim width: 22,4 mm

Main Farve: blank / mat (standard gloss)

Materiale: twill 3K+legering bremse overflade

Hul tæller: 16/18/18 G3/20/21/21 G3/24/28/32/36 huller (vælg Venligst din brug af hullerne, hvis du har brug for er to forskellige huller, rim,når du placerer din ordre, kan du for "bemærk" fortæl mig det .)

1stk eller 2stk fælgen (vælg venligst dine krav )

W e y: ca 510g/stk

Cykel Type: Road Bike

Bestået Europa EN14781 Standarder og JAPAN JIS Standarder.

Et år kvalitetsgaranti Bemærk: China Post, luftpost, er meget langsom, at den gennemsnitlige leveringstid er omkring 30 dage, men nogle gange er du nødt til at vente omkring 45-60days.Hvis du har brug for vores produkt i hastende karakter, kan du ikke vælge Kina Post Air Mail.Vi anbefaler dig at vælge EMS .Vi hengiver os til at gøre den høje kvalitet, men med billig pris carbon cykel dele, Vi velkommen samarbejdspartnere rundt omkring i verden til engros-og custom-made.Hvad mere er, vi kan acceptere DIY for produkter, såsom tilføje dit navn, ændre farve og dine foretrækker mønster.Forsendelse:

1 forsendelsen er gratis forsendelse via kina post forsendelse.

2 Instruktion:vægt og størrelse markerede vi i pakken oplysninger er ikke den faktiske vægt og størrelse af varer, hvis du har brug for at kende den faktiske vægt og størrelse, du bare nødt til at kontakte os. 3 Leveringstid:

1) Transport udviklede lande er omkring 7-45 dage

2) fjerne lande er ved 2-8 uger 4 Hvis køber ønsker at bruge mere hurtigere forsendelse metode, som EMS, DHL osv, bedes du kommunikerer med os om forhøjelse forsendelse.

5 Instruktion:shipping tid er, afhænger af købers fortoldning tid eller Force Majeure.Hvis køber ikke modtage varer i lang tid, håber vi køber kan kontakte din told eller lokale post kontor, for at få varer snart.

After-sales service:

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse.Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber gennem venligt på følgende måder:

1, Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere for, inden 15 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere sig med.

2 menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

3 Produktets kvalitet, behandling program:

1) køberen returnere varerne til os-og er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger, når vi har modtaget de varer ,vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende shipping cost.

2) Hvis varerne (samlet pris inklusive fragt er mindre end 10USD) har problemer med kvaliteten, vi vil sende et nyt produkt i køber næste ordre, såfremt køber ikke planlægger at lave en ny ordre på kort sigt, kan køber betale sende shipping cost og bede om at sende en ny vare.

Skat:

At betale skat er en pligt for enhver borger, Clearance er ansvar af køberen, køber har brug for at ansvaret for alle afgifter.På grund af den skattemæssige problem, køber nægte at modtage varen, køber har brug for at Ansvaret for fragt ud og hjem.

Feedback:

1 Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

2) Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade os positiv feedback.Vi vil efterlade en positiv feedback til dig senere.

3 Kontakt os via e-mail eller vores trade manager:Hellen , før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil beskæftige sig med dig for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Vi arbejder 6 Dage om ugen i 8:00 - 20:00 fra mandag til lørdag lokal Tid i Beijing.

Ønsker du have en god shopping oplevelse her!  • Rim Width: 22,4 mm
  • Talte Hul: 16/18/18 G3/20/21/21 G3/24/28/32/36 huller
  • Bremsesystem: V-Bremse
  • Hjul Materiale: carbon
  • Relevant Cykel: Road Cykler
  • Efterbehandling: glans ; matt (standard gloss)
  • Model-Nummer: 50mm rim-twill-3K+legering bremse overflade
  • Størrelse: 700c
  • Staten: 100 nye