Log ind Registrer

Vare Detaljer

Cool Lys LED-Lys Æg Candler Tester Gennemlysning Lampe Inkubator Super Lyse Æg Candler Tester Bærbare Æg Inkubator Hot Salg 0
Cool Lys LED-Lys Æg Candler Tester Gennemlysning Lampe Inkubator Super Lyse Æg Candler Tester Bærbare Æg Inkubator Hot Salg 1
Cool Lys LED-Lys Æg Candler Tester Gennemlysning Lampe Inkubator Super Lyse Æg Candler Tester Bærbare Æg Inkubator Hot Salg 2
Cool Lys LED-Lys Æg Candler Tester Gennemlysning Lampe Inkubator Super Lyse Æg Candler Tester Bærbare Æg Inkubator Hot Salg 3
Cool Lys LED-Lys Æg Candler Tester Gennemlysning Lampe Inkubator Super Lyse Æg Candler Tester Bærbare Æg Inkubator Hot Salg 4
Cool Lys LED-Lys Æg Candler Tester Gennemlysning Lampe Inkubator Super Lyse Æg Candler Tester Bærbare Æg Inkubator Hot Salg 5

Cool Lys LED-Lys Æg Candler Tester Gennemlysning Lampe Inkubator Super Lyse Æg Candler Tester Bærbare Æg Inkubator Hot Salg

kr86.27 kr65.54

Tags: omfatter vand bil, dækker uld sofa, dækker ulve 50, dækker kvinder toy, led-c4 forlygte, dækker ulve t3, london lip gloss, game boy 64 bits, led-knapper auto.

Antal

SKU: w12185

Cool Lys LED-Lys Æg Candler Tester Gennemlysning Lampe Inkubator Super Lyse Æg Candler Tester Bærbare

Beskrivelse:

Vores æg candler tester er perfekt til belysning kylling, and, gås eller fugl æg i hver inkubation fase.Det kan hjælpe dig til at se væksten i det befrugtede æg og til at kontrollere de æg, hvorvidt de er stadig voksende.Det er lavet af høj kvalitet plast og drives af DC adapter plug and play, og det er også meget nemt at bruge, ved at trykke på knappen.Sådanne praktiske æg candler tester, der er værd at købe!

Funktioner: skallen af vores æg lampen er lavet af høj kvalitet plast, som gør den robust og holdbar til at bruge.Vedtagelse af høj kvalitet led-lyskilde med køligt lys, så det er meget nyttigt for dig at se væksten i det befrugtede æg, og du kan kontrollere, om én eller to gange om ugen for at sikre, at de stadig var stigende.Meget enkel at bruge, ved at trykke på knappen af æg candler, plastik cover til markedsføring af æg på det bekvemt, og det har en lille krop for nem opbevaring, når den ikke er i brug.Vores æg candler tester er drevet af DC-strømadapter med EU-stik, plug and play -, energi-besparelse, meget nem og bekvem at bruge.To forskellige størrelser af stearinlys covers er til rådighed, er det store cover er til at holde kylling, and eller gås, æg , den lille cover er til at holde fuglen æg.Perfekt til belysning kylling, and, gås eller fugl æg i hver inkubation fase.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Plastik

Farve: Sort

Lyskilde: LED

Lys Spænding: DC 4.5 V

Effekt: 25W

Adapter Spænding: 220V DC

Power Kilde: EU-plug Power Adapter

Lys Farve: kold Hvid (6000K~6500K)

Led Lys Størrelse(Fod Dia x H): Ca. 3,7 x 15 cm / 1,5 x 6inch

Vægt: Ca. 32g

Pakke Inkluderet:

1 x Æg Candler Tester

2 x Candler Dækker

1 x Power Adapter

Bemærk:

Knappen skift farve på ægget candler vil blive sendt tilfældigt på grund af forskellige partier.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.raakilde-camping.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem! • Mærke: Fdit
 • Spænding: 220V
 • Lys Spænding: 4.5 V DC
 • Lys Farve: Kold Hvid (6000K~6500K)
 • Certificering: CCC
 • Vægt: Approx. 32g
 • Er Pærer I Prisen: Ja
 • Skifte Type: Touch On/Off Switch
 • Magt: 25W
 • Funktioner: Nye Brand Og Høj Kvalitet
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Lys Kilde: led
 • Krop Materiale: Plast
 • Model: Æg Lampe Inkubator
 • Base Type: E27
 • Type: Æg Candler Tester Lampe
 • Er Dæmpbar: No
 • Garanti: INGEN
 • Brug: Industriel
 • Strømkilde: EU plug Power Adapter
 • Led Lys Størrelse(Fod Dia x H): Ca. 3,7 x 15 cm / 1,5 x 6inch
 • Model-Nummer: LED Lys Æg Candler Tester