Log ind Registrer

Vare Detaljer

Kompressor udskiftning af dele Kobling spole til 6P/10P15C/10P15/6P148 12V 0
Kompressor udskiftning af dele Kobling spole til 6P/10P15C/10P15/6P148 12V 1
Kompressor udskiftning af dele Kobling spole til 6P/10P15C/10P15/6P148 12V 2

Kompressor udskiftning af dele Kobling spole til 6P/10P15C/10P15/6P148 12V

kr55.18

Tags: kompressor sd7h15, ac-kompressor sd7h15, extira kompressor kobling spole, spole kompressor, 24v air condition, mercedes benz w204 hækspoiler, klimaanlægget kobling, Bilen, balsam 12v kompressor, kompressor bil 12v.

Antal

SKU: w157445

Auto ac-kompressor spoler (også bærer, trisse, hub i henhold til dine krav) for alle kompressorer, vi leverer, er til rådighed.

For enhver undersøgelse, pls kontakte os.Rimelig pris og Hurtig levering!

Kompressor udskiftning af dele Kobling spole for DENSO 6P/10P15C/10P15/6P148 12V

Specifikation:

Model Nummer: INTL-CC032

Anvendelse: til DENSO 6P/ 10P15C/ 10P15/ 6P148

Volt: 12v

Størrelse: A=107mm B=71mm C=50mm D=32mm

Kan bruges til nedenfor køretøj:

for 6P kompressor kobling spole

for 10P15/10P15C auto ac-kompressor kobling spole

for 6P148 a/c-kompressor kobling spole

for 6P148 kompressor kobling spole

Emballage& Forsendelse:

Grundlæggende Krav, når servicering en A/C-system:

1, Akkumulatoren eller tørrefiltre skal altid udskiftes, når Aircondition-anlægget er åbnet.For garantien, skal køber udvise tegn på receiver/tørretumbler udskiftning.I nogle køretøjer tørrere kommer knyttet til kondensatoren, så det skal udskiftes, så godt

2. A/C-system skal være ren og fri for snavs og urenheder.I de fleste tilfælde komponenter kan blive tømt; men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at udskifte kondensatoren eller andre genstande.

3. Orifice tube skal udskiftes, ekspansionsventil, skal efterses og udskiftes, hvis det er snavset eller defekt.

4. Korrekt mængde og type af olie må bruges.Der henvises til OE producent for denne information.

5. Forud for kølemiddel fyldning, fuldt vakuum, skal være udført i mindst 45 minutter.I fugtigt klima eller under køligere dage, denne gang bør være øget til effektivt at fjerne luft og koge fugt.

6. Den Orifice Tube, hvis det er udstyret, bør altid udskiftes og ekspansionsventilen, hvis det er udstyret, i det mindste bør kontrolleres for korrekt funktion, hvis ikke udskiftes

7. Som Luft shipping grænse, vi har sat nogle olie, før sending, så når du får kompressoren, bedes du hælde alle de kompressor olie, og tillægge R134A oprindelige olie.

Venligt Forslag:

Hvis du har brug for til at købe andre produkter, kan du bruge "læg i kurv" knappen, fordi med dit køb af flere varer kombineres portoen rabat vil spare dig for mange udgifter!

Betaling: vi accepterer Escrow, T/T, Western Union, Paypal, L/C

Kundens Oplysninger til Levering: angiv venligst dit navn, korrekt shipping adresse, Postnummer, telefonnummer eller mobilnummer, E-mail-adresse, især giv os din nøjagtige by navn .

Fjerntliggende Område Påmindelse: du er nødt til at betale ekstra 30USD hvis din adresse hører til fjerntliggende område i DHL hjemmeside. (vi vil efterlade en besked til dig, hvis din adresse er fjerntliggende område, kan du vælge at ændre adressen til centrum, eller annullere ordren)

Produkt navn ændret: Som alle China express company forbyder at acceptere kompressor med fly, så vi er nødt til at ændre ord til andre lignende produkt navn i DHL eller EMS waybill.

Item Varighed af behandlingen: vi vil pakkes omhyggeligt, og marker det op fra mandag~ lørdag efter din betaling bekræftet, og sikrer at pakken vedvarende hård håndtering under transport.

Behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Leveringsbetingelser: Som Kina side DHL let accept auto ac dele, så vi først at vælge DHL, skibsfart også acceptabelt.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Så er alle ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service .Leveringstid afhænger af effektiviteten af den destination, der er på det lokale postkontor.Når varerne ankommer til dit lokale posthus, men ingen tegn på parcellen efter 7 dage, den pakke vil blive returneret eller destrueret.Vi vil ikke gensende pakken, og pengene vil heller ikke blive refunderet.

Angiv venligst, deklareret værdi for dig import told, hvis du har brug for fast værdi, når du laver en ordre.Uden at markere, vi plejer at vise detaljer af auto del og skriv en lavere deklareret værdi (omkring 30% af den reelle værdi).

Om klienter fra Brasilien, bedes du give os CNPJ NR.eller CPF-NR., mens med hensyn til kunder fra Saudi-Arabien, rusland, Hviderusland, Iran, Kirgisistan, Kasakhstan, Peru og Ukraine, vælg venligst shipping måde af EMS.Noget problem om toldbehandling er dit ansvar.Om nogle lande, der er svært at klare told, skal du spørge din told for afgifter, før du gør og orden.

Tracking nummer vil blive sendt til køber, efter at pakken er blevet afsendt.Hvis du ønsker at have en forsikring, kan du tilføje det i det samlede beløb.Vi er ikke ansvarlig for tab, der overhovedet afholdt på uforsikrede forsendelser (For eksempel, Skader, Stjålet eller Mistet i transit.Bedes du åbne pakken ansigt til ansigt med den hurtig mand, og find de punkter, om alle udenfor er i god stand, for at undgå skader.Hvis du finder alvorlige skader, og kan ikke bruge det,kan du nægte at underskrive det og tage billede som bevis.Hvis du tilmelde og modtage skader elementer, vores side, kan ikke få klager fra DHL eller EMS, og det vil ikke være ansvarlig for dette tab ). • Materiale Type: Aluminium
 • Mærke: INTL AC DELE
 • Item Længde: 10cm
 • Element Type: A/C-Kompressor & Kobling
 • Item Bredde: 10cm
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ISO9001
 • Kompressor Type: for DENSO 6P/10P15C/10P15/6P148
 • Bil Mærke: for DENSO 6P/10P15C/10P15/6P148
 • Item Højde: 10cm
 • Element Vægt: 1kg
 • Model Navn: INTL-CC032