Log ind Registrer

Vare Detaljer

Bronze Meditation Skål Tibetanske syngeskål Sæt Meditation Lyd Skål Håndlavede til Healing og Mindfulness 0
Bronze Meditation Skål Tibetanske syngeskål Sæt Meditation Lyd Skål Håndlavede til Healing og Mindfulness 1
Bronze Meditation Skål Tibetanske syngeskål Sæt Meditation Lyd Skål Håndlavede til Healing og Mindfulness 2
Bronze Meditation Skål Tibetanske syngeskål Sæt Meditation Lyd Skål Håndlavede til Healing og Mindfulness 3
Bronze Meditation Skål Tibetanske syngeskål Sæt Meditation Lyd Skål Håndlavede til Healing og Mindfulness 4
Bronze Meditation Skål Tibetanske syngeskål Sæt Meditation Lyd Skål Håndlavede til Healing og Mindfulness 5

Bronze Meditation Skål Tibetanske syngeskål Sæt Meditation Lyd Skål Håndlavede til Healing og Mindfulness

kr124.16 kr77.01

Tags: tibetansk klokke meditation, gong vind, stor lyd skål, kinesisk gong, skål gong, mindfulness indretning, tibetansk meditation skål lyd, sang kvarts syngende skål, ren lyd skål, stor mekanisk syngende skål.

Antal

SKU: w168911

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Denne høje kvalitet håndlavede meditation skål, der omfatter et træ angriber, og hånd syet pude.Det er hånd hamret i Himalaya Foden af Nepalesiske håndværkere til at være så enestående, som du er, og til at skabe en stemning for følelsesmæssige beroligende & healing.

Ohm ' s Tibetanske syngeskåle anvendes over hele verden til yoga, meditation og spirituel healing af energi healere, spiritualitet praktiserende læger, lærere af alle slags, og dem, der bare ønsker at opleve en smuk daglige resonans.Lyd og vibrationer fremme en afslappet tilstand perfekt til dyb meditation, kreativ tænkning og intuitive beskeder.

Helbredende processer er igangsat gennem entraining vores hjernebølger til at synkronisere med perfekt resonans i de skåle.Du kan nemt spille en fredelig og hypnotiserende toner på denne unikke Tibetansk syngeskål til at skabe en form for energi, medicin, der reducerer stress og fremmer åndelig, mental og fysisk healing.

Denne skål sættet er kompakt og kan nemt rejse med dig overalt.Bringe til yoga klasser, kontor eller retreats.Det er lille nok til at passe i din hule hånd, men synger med ren, lagdelte toner.

Ohm Butik sikrer, at den producerer og sælger kun den højeste kvalitet og bedste spiller Tibetanske syngeskål sæt i hånden inspektion og test i hvert sæt for en perfekt lydkvalitet.Vi er tilbage på vores kvalitet med en levetid garanti.

farve:gul

materiale:kobber

størrelse:Diameter: 8CM

Pakkens Indhold:

1*Buddha Skål

1* skål stick

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.  • Oprindelse: KN(Oprindelse)