Log ind Registrer

Vare Detaljer

Eslieb Gratis Fragt skræddersyet Sexy Deep V Hals Brudekjole 2019 Havfrue brudekjoler Ægte Billeder Vestido de Noiva 0
Eslieb Gratis Fragt skræddersyet Sexy Deep V Hals Brudekjole 2019 Havfrue brudekjoler Ægte Billeder Vestido de Noiva 1
Eslieb Gratis Fragt skræddersyet Sexy Deep V Hals Brudekjole 2019 Havfrue brudekjoler Ægte Billeder Vestido de Noiva 2
Eslieb Gratis Fragt skræddersyet Sexy Deep V Hals Brudekjole 2019 Havfrue brudekjoler Ægte Billeder Vestido de Noiva 3
Eslieb Gratis Fragt skræddersyet Sexy Deep V Hals Brudekjole 2019 Havfrue brudekjoler Ægte Billeder Vestido de Noiva 4
Eslieb Gratis Fragt skræddersyet Sexy Deep V Hals Brudekjole 2019 Havfrue brudekjoler Ægte Billeder Vestido de Noiva 5

Eslieb Gratis Fragt skræddersyet Sexy Deep V Hals Brudekjole 2019 Havfrue brudekjoler Ægte Billeder Vestido de Noiva

kr3 549.99 kr3 372.49

Tags: bryllup kjole havfrue nyhed, virkelige blomst brudekjole, brude, mænd royal wedding dress, reelt billede corset kjole til brudekjoler, kjole bryllup foto real, bryllupper kjole havfrue, moderne bryllup kjole havfrue, ærme bryllup kjole real, bryllup kjole real nøgen, de faktiske reelle billede brudekjole kjole.

Antal

SKU: w1863

Vis produkt

Kontakt leverandøren Whatsapp +8618274875786 Wecaht +8618274875786 e-Mail

FAQ

1. Er du r produkt er det samme som billedet?

----Ja, bryllup kjoler billede, der er anført i vores Alibi butik er taget fra vores oprindelige design.

2. Kan jeg gøre vekslen på oprindelige design ?

-----Gratis for små vekslen , såsom tilføje stropper ,tilføje ærmer osv.men alle anmodningen skal være ind ed, før produktionen gik i gang

3 .Er p lus størrelses kjoler til rådighed ?

-----Vi laver standard størrelse 0 -28 , Normale størrelse : US 2-OS 12 | Plus size: over OS 12

Plus størrelse afgift : OS 14 - OS, 18, ekstra 10% | OS 20 - OS, 28, ekstra 28%

4 .Er r ush for at acceptere ed ?

-----Til haste ordre , det tager 7 - 15 dage for forskellige designs, og de ekstra omkostninger der er 20-50 USD , som er nødt til at være confir med med kundeservice før du afgiver bestilling .

5 .Er d eposit for betaling accepterer ed ?

----for lille mængde for s , har vi brug for fuld betaling, før produktionen , og 30% -- 70% depositum for stor mængde ordrer , og kontakt service for at se detaljer

F actory Profil

Zhongshan Ya Er Nan Handel Co.,LTD

Født i 1999, det tog vores første skridt i wedding-dress-relateret industri, indse, custom-made bryllup kjoler til brude i et lille værksted, der hedder Chu Fu Shi Yi .

I 2018 , vil vi ændre vores firma ' s navn i Zhongshan Ya Er Nan Handel Co.,LTD, og vi har vores egen både fabrik og trade team.T her er mangfoldigheden af vores produkter, herunder bryllup kjole, blomst pige kjole , der er relateret stof og pyntelister.Fra materiale til færdige produkter, fra design til produktion, vi har alle vores egne afdelinger, hvor professionelle håndværkere gøre udsøgt arbejde.

Vi har længe-forholdet partner s fra verden, især Europa,Usa og Mellemøsten.Fra os, kan du få den bedste kvalitet, til den mest konkurrencedygtige pris og den bedste kundeservice.

Vi ser frem til at udvikle partnerskab med dig i nærheden af snart .

Retur & Refusion

Hvis vi sender en forkert stil eller den forkerte farve, vi kunne refundere dig penge eller udskibe.Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.

Hvis de emner, der kan ' t opfylde dine behov, kan vi også acceptere din returnering.Kurer service fragt bør vende Tilbage Noter:

1.Hvis du har brug for nogle af de varer, der returneres, skal du sørge for at holde returnere varer og tilbehør intakt.

2.Du er nødt til at tage alle de nødvendige logistik omkostninger afkast.Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage.

3.Vi vil erklære, at den parcel, som en gave til en lav værdi for at undgå problemer med tolden.Før du returnerer varer, bedes du sørge for at du får vores (sælger ' s) tilbage-adresse.Brug venligst almindelige postvæsen til at sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

4.Hvis du har brug for hurtigere overførsel, skal du vælge forsendelse måde, du ønsker, og betale ekstra gebyr.Eller kontakt os på forhånd.

5.Det billede, som et resultat af fotografering tilstand muligvis har kromatisk aberration, hvis du ikke er sikker på, om farver,bedes du kontakte os, før du afgiver ordren.

6.Hvis varer, der er beskadiget i transit, så læs al dokumentation og emballage og kontakte os inden for 7 dage fra modtagelsen for afkast instruktioner.

Feedback

Dybt vi håber, at du er tilfreds med dit køb fra os.

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at lade os vide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig.Tak for din støtte! • Toget: Retten Tog
 • Silhuet: Mermaid/Trumpet
 • Kjoler Længde: Gulv-Længde
 • Halsudskæring: V-Hals
 • For Gravide Kvinder: Ja
 • Mærke: Eslieb
 • Ærme Stil: Cap Sleeve
 • Med indbygget Bh: Ja
 • De Faktiske Billeder: Ja
 • Mode Element: årgang
 • Model-Nummer: SJ077
 • Back Design: lynlås
 • Brudekjole Stof: Blonder
 • Dekoration: Blonder
 • Ærme Længde(cm): Ærmeløs
 • Element Type: Kjoler Til Bryllup
 • Talje: Naturlige