Log ind Registrer

Vare Detaljer

28mm Crown Fladskærms Knapper i Metal Skik med Polstring,Massiv Messing Flatback For Pels 0
28mm Crown Fladskærms Knapper i Metal Skik med Polstring,Massiv Messing Flatback For Pels 1
28mm Crown Fladskærms Knapper i Metal Skik med Polstring,Massiv Messing Flatback For Pels 2
28mm Crown Fladskærms Knapper i Metal Skik med Polstring,Massiv Messing Flatback For Pels 3

28mm Crown Fladskærms Knapper i Metal Skik med Polstring,Massiv Messing Flatback For Pels

kr41.69 kr37.52

Tags: sten top, 28mm klemme knap, crown lille hjemme, ab drop, 13mm-knappen hjemme, metal tryk stud, læder tryk, krone vedhæng hjemme, krone af store flade, tryk på knappen.

Antal

SKU: w956

Produkt Beskrivelse

start

slutningen Produkt Beskrivelse 28mm Crown Fladskærms Knapper i Metal Brugerdefinerede Messing med Polstring,Massiv Messing Flatback Knappen For Pels Materiale:Metal Størrelse: 28mm, 1 1/10" N. W:3,3 g Anvendelse: bryllup dekoration/DIY Pige hår/ invitation bånd Materiale: Diamond/Rhinestones Antal: 10stk /Pack spænder kan være almindeligt anvendt på tøj dekoration, hvis du har nogen spørgsmål om den spænder, pls velkommen til at kontakte os via TradeManager eller ved at Klikke (Arbejdstid: Man-Lør, 7-23PM Lokal tid)

Til Alle Købere

Betaling Vi accepterer, T/T, Escrow, og western Union

Shipping Normalt dine pakker er afsendt inden for 3 dage.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Leveringstid: de Fleste landes mulighed for at ankomme på 15~35 dage.Rusland og Brasilien er langsomt, kan have brug for 20~90 dage.Hvis din modtager ikke inden for 45 dage, skal du skrive til mig, så vil jeg tjekke det for dig.

Feedback-Positiv Feedback(5 Stjerner), er meget vigtigt for os, at vi er med henblik på at opfylde vores hver respekteret kunder, så eventuelle problemer, bedes du kontakte os via Trade Manager eller Bogstaver, vil vi gøre vores bedste for at løse de problemer, vi sætter stor pris på din tillid til os..Hvis noget PROBLEM med din bestilling, eller ønsker at vide mere information om vores produkter , Ikke tøve med at lade mig vide, at vi gør vores bedste for at løse dine problemer.

Tilbagebetaling og Garanti, Hvis de produkter, du køber, er defekt.vi vil sende dig en erstatning, uden ekstra omkostninger eller tilbagebetaling, når vi får den defekte produkter, hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du stadig sende dem tilbage til os, men du skal betale shipping fragt.

Virksomheds Profil

Som en af de mest historisk fabrik, der siden 1998, grundlæggeren af messing rhinestone buring i at producere metode, produkter

indebærer i rhinsten knapper,spænder,servietringe og relaterede rhinestone produkter.har tusindvis stilarter af skimmel,

vi håber inderligt, at opbygge langsigtede partnerskaber med dig, engros-eller drop oders velkommen.

Pakning & Levering

Package:

De fleste af indkøbskurv produkter pakning i et opp pose, og derefter pakke dem med boble eller karton emballage, hvis du har specielle krav om emballage, kan vi også gøre det, velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Leveringstid:

For mængder, der er mindre end 2000pcs normalt kan sendes inden for 3 arbejdsdage fra luften, oem-ordrer skal koste omkring 7 dage (3 dage produktion og 3 dage galvaniserede og 1 dag til lim på rhinsten sten eller perler, og derefter pakke dem. ) • Form: RUNDE
 • Funktion: vaskbar
 • Produkt Type: Knapper
 • Model-Nummer: BNS0063
 • Knap: Crystal
 • Dekoration: Rhinestones
 • Mærke: Nidalee
 • Stil: flatback
 • Technics: Plating
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Materiale: Metal
 • Knap Type: Snap-Knap